Salza Verde – studená omáčka ke grilovaným masům

TOSKÁNSKÁ KUCHYNĚ

Salza Verde

Suroviny:

svazek kudrnky, 100g kapar, 3ks natvrdo vařené vejce, tymián, sůl, pepř, červený vinný ocet.

Postup:

Omytou nasekanou kudrnku nasekáme na jemno a vložíme do misky, přidáme tymián, sůl, pepř, olivový olej a promícháme. Poté přidáme ocet a vařené vejce a lehce znovu promícháme. Podáváme k pečeným masům nebo k pečivu.

Šéfkuchař doporučuje:

Čokoládový fondant

sladkost na svátek svatého Valentýna

Čokoládový fondant

Suroviny:

Máslo 180g, cukr krupice 240g, vejce 300g, čokoláda 180g, hladká mouka 80g

Postup:

Mističky dobře vymazat máslem. Máslo s cukrem …

Pokračování

Marinovaný losos

Postup při marinování

Suroviny

Očištěný filet z lososa, mořská sůl ,cukr, citron, pomeranč, kopr, fenykl, bobkový list, brandy nebo koňak, na potření po opláchnutí olivový olej a nasekaný kopr.

Postup

"[* square/los02.jpg …

Pokračování

Aktuálně

Masopust svátek, dobrého jídla před půstem

Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …

Valentýnský stůl - sladké a rafinované

Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS