svazek kudrnky, 100g kapar, 3ks natvrdo vařené vejce, tymián, sůl, pepř, červený vinný ocet.
Omytou nasekanou kudrnku nasekáme na jemno a vložíme do misky, přidáme tymián, sůl, pepř, olivový olej a promícháme. Poté přidáme ocet a vařené vejce a lehce znovu promícháme. Podáváme k pečeným masům nebo k pečivu.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS