Oblíbený pokrm, který se může podávat jak teplý tak i studený.
nakládané houby 200g česnek, olej, sůl, pepř, kudrnka , lilek, (ocet na dochucení) zakysaná smetana
Oloupaný česnek nahrubo nasekáme a vložíme na rozpálený tuk. Přidáme nakájený lilek, promícháme a přidáme houby krátce opečeme, osolíme, opepříme a podle potřeby dochutíme octem. Podáváme se zakysanou smetanou a tmavým chlebem.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS