Škvarková pomazánka

Česká kuchyně

Škvarková pomazánka

Suroviny

180 g vepřových škvarků, 2 – nakládané okurky, 3 jarní cibulky, 2 lžičky plnotučného nebo dijónské hiořčice, 2 vejce, uvařené natvrdo, sůl a čerstvě mletý pepř

Postup

Škvarky umeleme nahrubo nebo je nasekáme. Přidáme nakrájené okurku, vejce a cibulku. V míse škvarky promícháme se všemi přísadami, osolíme a opepříme podle chuti • Podáváme na čerstvém chlebu.

Šéfkuchař doporučuje:

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou, soba nudle

Inspirace z Asie

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou

Soba nudle: Tradiční japonské nudle z pohanky – Soba znamená v Japonštině …

Pokračování

Salát Nicosie

Letní salát v nové úpravě

Salát Nicosie

Suroviny:

3 x ks vejce, 6× ks malých brambor, 100 g čerstvých fazolek, 1ks salát nebo podobné množství mixovaných …

Pokračování

Aktuálně

Červený Rybíz - léto na zahradě

Od července až do srpna sbíráme na zahradě malé červené plody z kterých si můžeme si z vyrobit koláče, zavařit do kompotu, …

10. srpen - den sv. Vavřince patrona kuchařů a cukrářů

Prý se narodil někdy kolem roku 230 n. l. ve Španělsku. Patřil a patří mezi nejuctívanější světce celého světa hned po Petrovi a Pavlovi. Historie …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS