180 g vepřových škvarků, 2 – nakládané okurky, 3 jarní cibulky, 2 lžičky plnotučného nebo dijónské hiořčice, 2 vejce, uvařené natvrdo, sůl a čerstvě mletý pepř
Škvarky umeleme nahrubo nebo je nasekáme. Přidáme nakrájené okurku, vejce a cibulku. V míse škvarky promícháme se všemi přísadami, osolíme a opepříme podle chuti • Podáváme na čerstvém chlebu.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS