Buřty na černém pivu

Česká kuchyně

Buřty na černém pivu

Suroviny

8 špekáčků, 3 větší cibule, 4 paprikové lusky, 1 pórek na kolečka, česnek podle chuti, feferonky podle chuti, rajský protlak, sádlo, sůl pepř

Postup

Špěkáčky (nejlépe z masa!) oloupeme a podélně rozřízneme. Osmahneme je na sádle do zlatohněda a přidáme cibuli krájenou na kolečka. Společně několik minut restujeme a pak přidáme ostatní zeleninu. Necháme lehce „ovadnout“, přidáme protlak, černé pivo a asi 10 minut provaříme.

Šéfkuchař doporučuje:

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou, soba nudle

Inspirace z Asie

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou

Soba nudle: Tradiční japonské nudle z pohanky – Soba znamená v Japonštině …

Pokračování

Salát Nicosie

Letní salát v nové úpravě

Salát Nicosie

Suroviny:

3 x ks vejce, 6× ks malých brambor, 100 g čerstvých fazolek, 1ks salát nebo podobné množství mixovaných …

Pokračování

Aktuálně

Červený Rybíz - léto na zahradě

Od července až do srpna sbíráme na zahradě malé červené plody z kterých si můžeme si z vyrobit koláče, zavařit do kompotu, …

10. srpen - den sv. Vavřince patrona kuchařů a cukrářů

Prý se narodil někdy kolem roku 230 n. l. ve Španělsku. Patřil a patří mezi nejuctívanější světce celého světa hned po Petrovi a Pavlovi. Historie …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS