Pstruh po mlynářsku

Česká kuchyně

Pstruh po mlynářsku

Suroviny

filet ze pstruha 800g, hladká mouka, drcený kmín, sůl, pepř, paprika, kudrnka, máslo, olej

Postup

Filet očistíme a osušíme, osolíme a opepříme. Hladkou mouku smícháme s drceným kmínem, solí, sladkou paprikou, a drceným pepřem. Pstruha obalíme v mouce a vložíme na rozpálený olej. Opečeme po obou stranách cca po 2 minutách. Poté olej slejeme, přidáme máslo a nasekanou kudrnku a pomalu prohřejeme se pstruhem. Podáváme se zeleninou nebo bramborem.

Šéfkuchař doporučuje:

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou, soba nudle

Inspirace z Asie

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou

Soba nudle: Tradiční japonské nudle z pohanky – Soba znamená v Japonštině …

Pokračování

Salát Nicosie

Letní salát v nové úpravě

Salát Nicosie

Suroviny:

3 x ks vejce, 6× ks malých brambor, 100 g čerstvých fazolek, 1ks salát nebo podobné množství mixovaných …

Pokračování

Aktuálně

Červený Rybíz - léto na zahradě

Od července až do srpna sbíráme na zahradě malé červené plody z kterých si můžeme si z vyrobit koláče, zavařit do kompotu, …

10. srpen - den sv. Vavřince patrona kuchařů a cukrářů

Prý se narodil někdy kolem roku 230 n. l. ve Španělsku. Patřil a patří mezi nejuctívanější světce celého světa hned po Petrovi a Pavlovi. Historie …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS