2× ks limety, ½ lžíce nasekané chilli paprička bez semínek, ½ lžíce mořské soli, ½ lžíce menu, 1× lžíce arašídového oleje, 1× lžíce nasekané červené cibule, 1× lžíce nasekaného koriandru
Suroviny smícháme v misce a použijeme na marinování syrové ryby( mořský mník) necháme minimálně 2 hodiny marinovat. Poté vyjmeme přidáme mango, salátovou okurku, rajče a vše pokapeme zbylou marinádou a smícháme s marinovanými plátky ryby.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS