Marináda na Ceviche salát

Mexiko - Peru

Ceviche salát

Suroviny

2× ks limety, ½ lžíce nasekané chilli paprička bez semínek, ½ lžíce mořské soli, ½ lžíce menu, 1× lžíce arašídového oleje, 1× lžíce nasekané červené cibule, 1× lžíce nasekaného koriandru

Postup

Suroviny smícháme v misce a použijeme na marinování syrové ryby( mořský mník) necháme minimálně 2 hodiny marinovat. Poté vyjmeme přidáme mango, salátovou okurku, rajče a vše pokapeme zbylou marinádou a smícháme s marinovanými plátky ryby.

Šéfkuchař doporučuje:

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou, soba nudle

Inspirace z Asie

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou

Soba nudle: Tradiční japonské nudle z pohanky – Soba znamená v Japonštině …

Pokračování

Salát Nicosie

Letní salát v nové úpravě

Salát Nicosie

Suroviny:

3 x ks vejce, 6× ks malých brambor, 100 g čerstvých fazolek, 1ks salát nebo podobné množství mixovaných …

Pokračování

Aktuálně

Červený Rybíz - léto na zahradě

Od července až do srpna sbíráme na zahradě malé červené plody z kterých si můžeme si z vyrobit koláče, zavařit do kompotu, …

10. srpen - den sv. Vavřince patrona kuchařů a cukrářů

Prý se narodil někdy kolem roku 230 n. l. ve Španělsku. Patřil a patří mezi nejuctívanější světce celého světa hned po Petrovi a Pavlovi. Historie …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS