150g majonézy, 600g nízkotučného tvarohu, 0,2 l zakysané smetany, 3× PL rajského protlaku, 2× ks stroužek česneku jemně nasekaného, 3× PL najemno nasekaná směs bylinek(pažitka, petržel, bazalka, atd.) 2× ČL mořské soli, bílý pepř, tabasco, 7× ČL brandy
Majonézu promícháme s nízkotučným tvarohem a zakysanou smetanou, přidáme protlak a nasekaný česnek a bylinky, nakonec přimícháme mořskou sůl, tabasko a brandy. Dresink použijeme na promíchání se listovým saláty například rukola, římský salát, čekanka apod.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS