0,2 l čerstvé majonézy, 0,2 I jogurt, 2× PL rajčatového protlaku, mořská sůl, kajenský pepř, 100g červené paprika na kostičky, sambal olek
Základem tohoto dresinku je majonéza, která se ředí s jogurtem, přidáme sambal olek nebo chilli omáčku, protlak, kajenský pepř, dochutíme mořskou solí a nakonec vložíme najemno nakrájenou a vnitřku zbavenou červenou papriku.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS