0,2l smetany, 0,5l omáčky Bešamel, 2× PL nastrouhaného sýru gouda, 2× PL nastrouhaného parmezánu, 3× PL studeného másla nakrájeného na kousky
Bešamel zavaříme se šlehačku, poté začneme přisypávat sýr a budeme zašlehávat metličkou. Poté omáčku odstraníme z plamene a zašleháme kousky másla. Teď je omáčka připravená k okamžitému použití.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS