Rybí polévka s paprikou

kapr, candát, okoun

Rybí polévka s paprikou

Suroviny:

1× rybí vývar, 200g červená kapie, 200g moravská paprika, 200g rajčat, 200g cibule, 4×PL rostlinný olej, 1× ks bobkový list, 1×PL mletá paprika, 1× ks chilli, sůl, pepř, citron, 400g filet ryba(kapr, candát, okoun) Suroviny rybí vývar: 1kg skelety, kosti a nepoužité části ryb, 1×ks cibule, 2×ks rajčat, 2L studené vody, bobkový list, čerstvý kopr, celý pepř

Postup:

Do rozpáleného oleje vlož nakrájenu cibuli, přidáme nakrájené papriky a nakrájená rajčata. Krátce orestujeme a přidáme mletou sladkou papriku, rychle promícháme a zalijeme rybím vývarem. Přidáme koření a provaříme cca 10 minut. Poté přidáme sůl, pepř, citron a znovu krátce povaříme. Při výdeji přidáme opečené filety z ryb na zeleninu, kterou necháme na středu talíře.

Šéfkuchař doporučuje:

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou, soba nudle

Inspirace z Asie

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou

Soba nudle: Tradiční japonské nudle z pohanky – Soba znamená v Japonštině …

Pokračování

Salát Nicosie

Letní salát v nové úpravě

Salát Nicosie

Suroviny:

3 x ks vejce, 6× ks malých brambor, 100 g čerstvých fazolek, 1ks salát nebo podobné množství mixovaných …

Pokračování

Aktuálně

Červený Rybíz - léto na zahradě

Od července až do srpna sbíráme na zahradě malé červené plody z kterých si můžeme si z vyrobit koláče, zavařit do kompotu, …

10. srpen - den sv. Vavřince patrona kuchařů a cukrářů

Prý se narodil někdy kolem roku 230 n. l. ve Španělsku. Patřil a patří mezi nejuctívanější světce celého světa hned po Petrovi a Pavlovi. Historie …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS