2×PL olivový olej, 1×PL nasekaná šalotky, 100g rýže arborio, 0,5dcl bílé suché víno, sůl, bílý pepř, 2×PL parmazán, 1×PL máslo, 100g spařený listový špenát
Do rozpáleného oleje vložíme nakájenou cibulku a chilli a krátce opečeme, zeleninou dáme stranou a oleji opečeme maso a anglickou slaninou z marinády a pečeme do křupava. Ve vodě uvaříme rýžové nudle, promícháme je s opečenou zeleninou, přidáme koriandr a promícháme s 1×polévkovou lžící omáčky. Na nudle vložíme opečené maso a slaninu, zbylou omáčku dáme do mističky.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS