3×ks šalotka, 2× stroužek česnek, 0,5ČL koriandru, 1×PL zázvor, 0,5ČL římský kmín, 0,5 ČL kurkuma, 0,5 ČL žluté kari, 1× PL palmový cukr, 400ml kokosové mléko, 4× PL rostlinný olej, mořská sůl,
Šalotku vložíme spolu s koriandrem do mixeru, přidáme zázvor a vyšleháme do pěny, přidáme koření a kokosové mléko. Kuřecí maso naložíme na jednu hodinu.
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS