Michal Novák

Curriculum vitae

Kontakt:

Mobil: +420 777 910 357
Email: m.novak72dlouha@gmail.cz

Zaměstnání

2002 – 2018 Hotel Adria Praha **** Pozice: Executive Chef
1995 – 2002 Hotel Adria Praha **** Pozice: Sous Chef
1992 – 1995 Horský Hotel Klínovec *** Pozice: Sous Chef
1991 – 1992 Základní vojenská služba  
1990 – 1991 Hotel H+S *** Beroun Pozice: Chef de partie

Praxe a zahraniční stáže

8. 5. – 20. 5. 2012 Castello di Verrazzano, Florencie Itálie
06. – 07. 2011 Hamar Catering *****, Hamar Norsko
10. – 10. 2010 Národní Výstava České republiky, Uljanovsk Rusko
09. – 10. 2009 La Hacienda de Los Molrales *****, Mexico D.F. Mexiko
2006 – 2008 Four Season ***** Praha, vedlejší pracovní poměr Česká republika
09. – 10. 2007 Hotel Legoland **** Bilund Dánsko
03. – 04. 2004 Hotel Victoria **** Les Diableres Švýcarsko

Ostatní kurzy a soutěže

J.Sparrow's Bar & Grill Jakarta, Indonesie 2017
Restaurant Inamo Londýn 2016
Autor knihy receptů „S TROJZUBCEM U 100.LU“
Kuchařská Academie AKC 2008
Certifikovaný Technik Provozu HCCP 2007
Ředitel kuchařské soutěže Adria Cup 2005–2007
Gastro Hradec Zlatá medaile 2004
Finále Kuchař Roku 2003
Finále Kuchař Roku 2001

Zájmy

Horolezectví, VHT, horská kola, literatura faktu

Tiskoviny

Příběhy šéfkuchařů Michal Novák – Pražský deník srpen 2017

Toskánsko Michal Novák – Culinaria

Michal Novák – Na cestě k vrcholu – Minutka

Galerie šéfkuchařů – Patriot – Hotel a Restaurant

Dnes vaří Michal Novák – Gastronomie

Bio NeBio – Profit

S trojzubcem u 100lu – Kniha receptů

 

Šéfkuchař doporučuje:

Salát Nicosie

Letní salát v nové úpravě

Salát Nicosie

Suroviny:

3 x ks vejce, 6× ks malých brambor, 100 g čerstvých fazolek, 1ks salát nebo podobné množství mixovaných …

Pokračování

Jarní salát

chřest, zelenina, klíčky

Jarní salát

Zeleninový salát s kousky chřestu a bylinek spolu s rozpečenou bagetu.

Suroviny svazek ředkviček, svazek rukoly, 2ks chřest, červená paprika, 1× kedlubna, …

Pokračování

Aktuálně

Jak uvařit chřest

Bílý chřest oloupeme od hlavičky směrem dolu a svážeme znovu provázkem a spaříme ve vroucí osolené vodě, do které jsme přidali šťávu z citrónu, bílé …

Rebarborový koláč

Rebarbora – jeden z prvních jarních zdrojů vitamínů a osvěžení.Zelenina, která se používá k desertům a skvělím koláčům.

Suroviny

Těsto: 100 g změklého másla, 200 g hladké …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS