Michal Novák

Curriculum vitae

Kontakt:

Telefon: +420 221 081 216
Mobil: +420 7762 27703
Email: chef@adria.cz

Zaměstnání

2002 – současnost Hotel Adria Praha **** Pozice: Executive Chef
1995 – 2002 Hotel Adria Praha **** Pozice: Sous Chef
1992 – 1995 Horský Hotel Klínovec *** Pozice: Sous Chef
1991 – 1992 Základní vojenská služba  
1990 – 1991 Hotel H+S *** Beroun Pozice: Chef de partie

Praxe a zahraniční stáže

8.5. – 20.5. 2012 Castello di Verrazzano, Florencie Itálie
06. – 07.2011 Hamar Catering *****, Hamar Norsko
10. – 10.2010 Národní Výstava České republiky, Uljanovsk Rusko
09. – 10.2009 La Hacienda de Los Molrales *****, Mexico D.F. Mexiko
2006 – 2008 Four Season ***** Praha, vedlejší pracovní poměr Česká republika
09. – 10. 2007 Hotel Legoland **** Bilund Dánsko
03. – 04. 2004 Hotel Victoria **** Les Diableres Švýcarsko

Ostatní kurzy a soutěže

Autor knihy receptů-„S TROJZUBCEM U 100.LU“
Kuchařská Academie AKC 2008
Certifikovaný Technik Provozu HCCP 2007
Ředitel kuchařské soutěže Adria Cup 2005–2007
Gastro Hradec Zlatá medaile 2004
Finále Kuchař Roku 2003
Finále Kuchař Roku 2001

Zájmy

Horolezectví, VHT, horská kola, literatura faktu

Tiskoviny

Toskánsko Michal Novák – Culinaria

Michal Novák – Na cestě k vrcholu – Minutka

Galerie šéfkuchařů – Patriot – Hotel a Restaurant

Dnes vaří Michal Novák – Gastronomie

Bio NeBio – Profit

S trojzubcem u 100lu – Kniha receptů

 

Šéfkuchař doporučuje:

Zázvorové perníčky

perníčky na Mikuláše i na Vánoce

Zázvorové perníčky

Suroviny:

6× PL med, 1× ČL zázvor, 3×ČL koření perník, 3× ČL soda, 6× ks vejce, 600g tuk …

Pokračování

Jak vykostit a naporcovat kapra

Kapr

Kapra zabijeme omráčením do hlavy těsně nad očima, je dobré ho před tím zabalit do utěrky, aby nám neklouzal. Následně řízneme …

Pokračování

Aktuálně

Zvěřinová paštika

Zvěřinová paštika

Suroviny

500g masa, 100g jater, 100g slaniny, 5 PL brandy, 3PL porto, zvěřina koření, jalovec, rozmarýn, pepř, špetka moučkový …

"R" v anglickém měsíci rovná se čas ústřic

Od do starého Říma si lidé rádi pochutnávají na ústřicích v chladných měsících. To, že se ústřice konzumují po celém světě v měsících, které v …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS