Michal Novák

Curriculum vitae

Kontakt:

Mobil: +420 777 910 357
Email: m.novak72dlouha@gmail.cz

Zaměstnání

2002 – 2018 Hotel Adria Praha **** Pozice: Executive Chef
1995 – 2002 Hotel Adria Praha **** Pozice: Sous Chef
1992 – 1995 Horský Hotel Klínovec *** Pozice: Sous Chef
1991 – 1992 Základní vojenská služba  
1990 – 1991 Hotel H+S *** Beroun Pozice: Chef de partie

Praxe a zahraniční stáže

8. 5. – 20. 5. 2012 Castello di Verrazzano, Florencie Itálie
06. – 07. 2011 Hamar Catering *****, Hamar Norsko
10. – 10. 2010 Národní Výstava České republiky, Uljanovsk Rusko
09. – 10. 2009 La Hacienda de Los Molrales *****, Mexico D.F. Mexiko
2006 – 2008 Four Season ***** Praha, vedlejší pracovní poměr Česká republika
09. – 10. 2007 Hotel Legoland **** Bilund Dánsko
03. – 04. 2004 Hotel Victoria **** Les Diableres Švýcarsko

Ostatní kurzy a soutěže

J.Sparrow's Bar & Grill Jakarta, Indonesie 2017
Restaurant Inamo Londýn 2016
Autor knihy receptů „S TROJZUBCEM U 100.LU“
Kuchařská Academie AKC 2008
Certifikovaný Technik Provozu HCCP 2007
Ředitel kuchařské soutěže Adria Cup 2005–2007
Gastro Hradec Zlatá medaile 2004
Finále Kuchař Roku 2003
Finále Kuchař Roku 2001

Zájmy

Horolezectví, VHT, horská kola, literatura faktu

Tiskoviny

Příběhy šéfkuchařů Michal Novák – Pražský deník srpen 2017

Toskánsko Michal Novák – Culinaria

Michal Novák – Na cestě k vrcholu – Minutka

Galerie šéfkuchařů – Patriot – Hotel a Restaurant

Dnes vaří Michal Novák – Gastronomie

Bio NeBio – Profit

S trojzubcem u 100lu – Kniha receptů

 

Šéfkuchař doporučuje:

Čokoládový fondant

sladkost na svátek svatého Valentýna

Čokoládový fondant

Suroviny:

Máslo 180g, cukr krupice 240g, vejce 300g, čokoláda 180g, hladká mouka 80g

Postup:

Mističky dobře vymazat máslem. Máslo s cukrem …

Pokračování

Marinovaný losos

Postup při marinování

Suroviny

Očištěný filet z lososa, mořská sůl ,cukr, citron, pomeranč, kopr, fenykl, bobkový list, brandy nebo koňak, na potření po opláchnutí olivový olej a nasekaný kopr.

Postup

"[* square/los02.jpg …

Pokračování

Aktuálně

Masopust svátek, dobrého jídla před půstem

Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …

Valentýnský stůl - sladké a rafinované

Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS