Mobil: +420 777 910 357
Email: m.novak72dlouha@gmail.cz
2002 – 2018 | Hotel Adria Praha **** | Pozice: Executive Chef |
1995 – 2002 | Hotel Adria Praha **** | Pozice: Sous Chef |
1992 – 1995 | Horský Hotel Klínovec *** | Pozice: Sous Chef |
1991 – 1992 | Základní vojenská služba | |
1990 – 1991 | Hotel H+S *** Beroun | Pozice: Chef de partie |
8. 5. – 20. 5. 2012 | Castello di Verrazzano, Florencie | Itálie |
06. – 07. 2011 | Hamar Catering *****, Hamar | Norsko |
10. – 10. 2010 | Národní Výstava České republiky, Uljanovsk | Rusko |
09. – 10. 2009 | La Hacienda de Los Molrales *****, Mexico D.F. | Mexiko |
2006 – 2008 | Four Season ***** Praha, vedlejší pracovní poměr | Česká republika |
09. – 10. 2007 | Hotel Legoland **** Bilund | Dánsko |
03. – 04. 2004 | Hotel Victoria **** Les Diableres | Švýcarsko |
J.Sparrow's Bar & Grill Jakarta, Indonesie 2017
Restaurant Inamo Londýn 2016
Autor knihy receptů „S TROJZUBCEM U 100.LU“
Kuchařská Academie AKC 2008
Certifikovaný Technik Provozu HCCP 2007
Ředitel kuchařské soutěže Adria Cup 2005–2007
Gastro Hradec Zlatá medaile 2004
Finále Kuchař Roku 2003
Finále Kuchař Roku 2001
Horolezectví, VHT, horská kola, literatura faktu
Příběhy šéfkuchařů Michal Novák – Pražský deník srpen 2017
Toskánsko Michal Novák – Culinaria
Michal Novák – Na cestě k vrcholu – Minutka
Galerie šéfkuchařů – Patriot – Hotel a Restaurant
Dnes vaří Michal Novák – Gastronomie
S trojzubcem u 100lu – Kniha receptů
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS