Fotogalerie

Nejen jídla

Salát Nicoise Salát Nicoise

Kachní prsa s ananasovou omáčkou Kachní prsa s ananasovou omáčkou

Srnčí ragout na červeném víně Srnčí ragout na červeném víně

Drive March 2017 Drive March 2017

J.Sparrow's Bar & Grill Jakarta, Indonesie J.Sparrow's Bar & Grill Jakarta, Indonesie

Beefsteak Gioacchino Rossini Beefsteak Gioacchino Rossini

Rybí polévka s paprikou Rybí polévka s paprikou

Čokoládové parfait s višněmi a čokoládovou pěnou Čokoládové parfait s višněmi a čokoládovou pěnou

Pečeni s dýní Pečeni s dýní

Londýn 2016 Restaurant Inamo Londýn 2016

variace marinovaného a uzeného lososa Variace marinovaného a uzeného lososa

pravoslavne vánoce předkrm Pravoslavne vánoce předkrm

Jehněčí koleno se špenátem Jehněčí koleno se špenátem

Jarní předkrm Jarní předkrm z králíka a zeleniny

Uzené kachní prso s dýňovým pyré Uzené kachní prso s dýňovým pyré

Jehněčí kotletka Jehněčí kotletka na bramborovém hnízdu

Kuchařská HAKA Kuchařská HAKA Františkánská Zahrada

Vánoční dezert Skořicový krém s hruškovým kompotem

Romantické menu Telecí kotlet s citrusovou esencí

Pražská šunka v aspiku Pražská šunka v aspiku s kdoulovým dresinkem

Focení dezertního lístku Creme Karamel Focení dezertního lístku Creme Karamel

Bio rostbeef s lilkem Bio rostbeef s lilkem

Creme Karamel Creme Karamel

Zrání Prosciutto di San Daniele Zrání Prosciutto di San Daniele

Autogramiada knihy receptů S TROJZUBCEM U STOLU Autogramiada knihy receptů S TROJZUBCEM U STOLU

Marinovaný losos s bazalkovou zmrzlinou Marinovaný losos s bazalkovou zmrzlinou

Clara Lapi Castello di Verrazano Italie Clara Lapi Castello di Verrazano Italie

Odpařování Balsamica – Verrazzano Odpařování Balsamica – Verrazzano

Mléko z Farmy Filoun Tanvald Mléko z Farmy Filoun Tanvald

Kuřecí stehýnka se zeleninou Kuřecí stehýnka se zeleninou

Fitnes menu Čerstvé ovoce

Gratinování kozího sýru Gratinování kozího sýru

Créme Brulé s ostružinami Créme Brulé s ostružinami

Marinovaná vepřová panenka se smaženou zeleninou Marinovaná vepřová panenka se smaženou zeleninou

Konfitované kachní stehýnko Konfitované kachní stehýnko

Svatomartinská husa Svatomartinská husa

Humří menu 2008 Triton Humří menu 2008 Triton

Lichi sorbet v mandlové oplatce Lichi sorbet v mandlové oplatce

Mexico 2009 Hacienda de Los Molrales Mexico 2009 Hacienda de Los Molrales

Norsko 2011 Hamar Catering Norsko 2011 Hamar Catering

Dánsko Hotel Legoland Bilund Dansko Hotel Legoland Bilund

Hovězí oháňka ve vepřové pobřišnici Hovězí oháňka ve vepřové pobřišnici

Mexiko příprava tortil Mexiko příprava tortil

Pozimní menu Pozimní menu

Rusko – Uljanovsk – Česká národní výstava Rusko – Uljanovsk – Česká národní výstava

Creme brule z foia gras Creme brule z foia gras

Food Festival Střelecký ostrov Food Festival Střelecký ostrov

komise kuchařské soutěže v hotelu Adria komise kuchařské soutěže hotelu Adria Praha

Team hotel Adria Praha Team hotel Adria Praha

Jarni menu Jarni menu

Sníh z Krkonoš na václavském náměstí Sníh z Krkonoš na Václavském náměstí

Šéfkuchař doporučuje:

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou, soba nudle

Inspirace z Asie

Kachní prsa s ananasovou sladkokyselou omáčkou

Soba nudle: Tradiční japonské nudle z pohanky – Soba znamená v Japonštině …

Pokračování

Krém z batáty se smaženou batátovou slámou a ořechovým olejem

Batáty nebo-li sladké brambory

Krém z batáty se smaženou batátovou slámou a ořechovým olejem

Suroviny:

4×PL olivový …

Pokračování

Aktuálně

Jablkový koláč z křehkého těsta

Kuřecí maso Bun Cha

Suroviny:

hladká mouka 0,375kg, máslo 0,385kg, moučkový cukr 0,080kg, třtinový cukr 0,15kg, žloutky 3×ks, …

Zvěřinová paštika

Zvěřinová paštika

Suroviny

500g masa, 100g jater, 100g slaniny, 5 PL brandy, 3PL porto, zvěřina koření, jalovec, rozmarýn, pepř, špetka moučkový …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS