Fotogalerie

Nejen jídla

Panství Dlouhá Lhota Panství Dlouhá Lhota – bylinkové oleje

Panství Dlouhá Lhota Panství Dlouhá Lhota – sušení bylinek

Panství Dlouhá Lhota Czech hockey team 2018 Panství Dlouhá Lhota Czech hockey team 2018

Panství Dlouhá Lhota Panství Dlouhá Lhota – bylinky

Panství Dlouhá Lhota Panství Dlouhá Lhota – svatební Catering

Panství Dlouhá Lhota Panství Dlouhá Lhota – svatební Catering

Panství Dlouhá Lhota Panství Dlouhá Lhota – svatební Catering

Panství Dlouhá Lhota Panství Dlouhá Lhota – Příbramský Báč

Salát Nicoise Salát Nicoise

Kachní prsa s ananasovou omáčkou Kachní prsa s ananasovou omáčkou

Srnčí ragout na červeném víně Srnčí ragout na červeném víně

Drive March 2017 Drive March 2017

J.Sparrow's Bar & Grill Jakarta, Indonesie J.Sparrow's Bar & Grill Jakarta, Indonesie

Zahradní raut 300 osob Zahradní raut 300 osob

Beefsteak Gioacchino Rossini Beefsteak Gioacchino Rossini

Rybí polévka s paprikou Rybí polévka s paprikou

Čokoládové parfait s višněmi a čokoládovou pěnou Čokoládové parfait s višněmi a čokoládovou pěnou

Pečeni s dýní Pečeni s dýní

Londýn 2016 Restaurant Inamo Londýn 2016

variace marinovaného a uzeného lososa Variace marinovaného a uzeného lososa

pravoslavne vánoce předkrm Pravoslavne vánoce předkrm

Jehněčí koleno se špenátem Jehněčí koleno se špenátem

Jarní předkrm Jarní předkrm z králíka a zeleniny

Uzené kachní prso s dýňovým pyré Uzené kachní prso s dýňovým pyré

Jehněčí kotletka Jehněčí kotletka na bramborovém hnízdu

Kuchařská HAKA Kuchařská HAKA Františkánská Zahrada

Vánoční dezert Skořicový krém s hruškovým kompotem

Romantické menu Telecí kotlet s citrusovou esencí

Pražská šunka v aspiku Pražská šunka v aspiku s kdoulovým dresinkem

Focení dezertního lístku Creme Karamel Focení dezertního lístku Creme Karamel

Bio rostbeef s lilkem Bio rostbeef s lilkem

Creme Karamel Creme Karamel

Zrání Prosciutto di San Daniele Zrání Prosciutto di San Daniele

Autogramiada knihy receptů S TROJZUBCEM U STOLU Autogramiada knihy receptů S TROJZUBCEM U STOLU

Marinovaný losos s bazalkovou zmrzlinou Marinovaný losos s bazalkovou zmrzlinou

Clara Lapi Castello di Verrazano Italie Clara Lapi Castello di Verrazano Italie

Odpařování Balsamica – Verrazzano Odpařování Balsamica – Verrazzano

Mléko z Farmy Filoun Tanvald Mléko z Farmy Filoun Tanvald

Kuřecí stehýnka se zeleninou Kuřecí stehýnka se zeleninou

Fitnes menu Čerstvé ovoce

Gratinování kozího sýru Gratinování kozího sýru

Créme Brulé s ostružinami Créme Brulé s ostružinami

Marinovaná vepřová panenka se smaženou zeleninou Marinovaná vepřová panenka se smaženou zeleninou

Konfitované kachní stehýnko Konfitované kachní stehýnko

Svatomartinská husa Svatomartinská husa

Humří menu 2008 Triton Humří menu 2008 Triton

Lichi sorbet v mandlové oplatce Lichi sorbet v mandlové oplatce

Mexico 2009 Hacienda de Los Molrales Mexico 2009 Hacienda de Los Molrales

Norsko 2011 Hamar Catering Norsko 2011 Hamar Catering

Dánsko Hotel Legoland Bilund Dansko Hotel Legoland Bilund

Hovězí oháňka ve vepřové pobřišnici Hovězí oháňka ve vepřové pobřišnici

Mexiko příprava tortil Mexiko příprava tortil

Pozimní menu Pozimní menu

Rusko – Uljanovsk – Česká národní výstava Rusko – Uljanovsk – Česká národní výstava

Creme brule z foia gras Creme brule z foia gras

Food Festival Střelecký ostrov Food Festival Střelecký ostrov

komise kuchařské soutěže v hotelu Adria komise kuchařské soutěže hotelu Adria Praha

Neptun Cup kuchařská soutěž hotelu Adria Neptun Cup kuchařská soutěž hotelu Adria

Team hotel Adria Praha Team hotel Adria Praha

kuchařská štafeta Kuchařská štafeta

běh 24 hodin Kuchařský běh 24 hodin

na vrchol cesta na vrchol

dort jeřábem dort jeřábem

soutěž soutěžní mísa

Jarni menu Jarni menu

Sníh z Krkonoš na václavském náměstí Sníh z Krkonoš na Václavském náměstí

Šéfkuchař doporučuje:

Čokoládový fondant

sladkost na svátek svatého Valentýna

Čokoládový fondant

Suroviny:

Máslo 180g, cukr krupice 240g, vejce 300g, čokoláda 180g, hladká mouka 80g

Postup:

Mističky dobře vymazat máslem. Máslo s cukrem …

Pokračování

Marinovaný losos

Postup při marinování

Suroviny

Očištěný filet z lososa, mořská sůl ,cukr, citron, pomeranč, kopr, fenykl, bobkový list, brandy nebo koňak, na potření po opláchnutí olivový olej a nasekaný kopr.

Postup

"[* square/los02.jpg …

Pokračování

Aktuálně

Masopust svátek, dobrého jídla před půstem

Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …

Valentýnský stůl - sladké a rafinované

Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS