Panství Dlouhá Lhota – bylinkové oleje
Panství Dlouhá Lhota – sušení bylinek
Panství Dlouhá Lhota Czech hockey team 2018
Panství Dlouhá Lhota – bylinky
Panství Dlouhá Lhota – svatební Catering
Panství Dlouhá Lhota – svatební Catering
Panství Dlouhá Lhota – svatební Catering
Panství Dlouhá Lhota – Příbramský Báč
Kachní prsa s ananasovou omáčkou
J.Sparrow's Bar & Grill Jakarta,
Indonesie
Čokoládové parfait s višněmi a
čokoládovou pěnou
Variace marinovaného a uzeného lososa
Jarní předkrm z králíka
a zeleniny
Uzené kachní prso s dýňovým pyré
Jehněčí kotletka na
bramborovém hnízdu
Kuchařská HAKA
Františkánská Zahrada
Skořicový krém
s hruškovým kompotem
Telecí kotlet s citrusovou
esencí
Pražská šunka v aspiku s kdoulovým dresinkem
Focení dezertního lístku Creme Karamel
Zrání Prosciutto di San Daniele
Autogramiada knihy receptů S TROJZUBCEM
U STOLU
Marinovaný losos s bazalkovou zmrzlinou
Clara Lapi Castello di Verrazano Italie
Odpařování Balsamica – Verrazzano
Marinovaná vepřová panenka se smaženou
zeleninou
Lichi sorbet v mandlové
oplatce
Mexico 2009 Hacienda de Los Molrales
Hovězí oháňka ve vepřové pobřišnici
Rusko – Uljanovsk – Česká národní
výstava
Food Festival Střelecký ostrov
komise kuchařské soutěže hotelu
Adria Praha
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS