TRITON Restaurant

Hotel Adria

Skrytý unikát Václavského náměstí – krápníková jeskyně přímo v centru Prahy. Jako byste se ocitli v jiném světě.

TRITON Restaurant má pro každého přichystaný nezapomenutelný zážitek – genius loci prostoru z roku 1912, originalita původního secesního interiéru, tradice špičkové gastronomie, antický příběh v sochách všude kolem vás.

Hosté se do TRITON Restaurantu rádi vracejí nejen kvůli nenapodobitelné atmosféře krápníkové jeskyně, ale i pro skvostnou gurmánskou kuchyni.

Každý si v TRITON Restaurantu najde to své. Jedinečné prostory a osobitá atmosféra jsou ideální nejen pro romantickou večeři ve dvou, ale i k pořádání soukromých oslav i obchodních jednání.

Přijďte se přesvědčit o tom, že duch místa je nesdělitelný.

TRITON Restaurant

Václavské nám. 26
110 00 Praha 1

Tel.: +420.221 081 218
Fax: +420.221 081 300
E-mail: info@tritonrestaurant.cz
GPS: N50º 4' 58.08" – E14º 25' 31.91"

Otevřeno: denně 11:30 – 23:00

Šéfkuchař doporučuje:

Zázvorové perníčky

perníčky na Mikuláše i na Vánoce

Zázvorové perníčky

Suroviny:

6× PL med, 1× ČL zázvor, 3×ČL koření perník, 3× ČL soda, 6× ks vejce, 600g tuk …

Pokračování

Jak vykostit a naporcovat kapra

Kapr

Kapra zabijeme omráčením do hlavy těsně nad očima, je dobré ho před tím zabalit do utěrky, aby nám neklouzal. Následně řízneme …

Pokračování

Aktuálně

Zvěřinová paštika

Zvěřinová paštika

Suroviny

500g masa, 100g jater, 100g slaniny, 5 PL brandy, 3PL porto, zvěřina koření, jalovec, rozmarýn, pepř, špetka moučkový …

"R" v anglickém měsíci rovná se čas ústřic

Od do starého Říma si lidé rádi pochutnávají na ústřicích v chladných měsících. To, že se ústřice konzumují po celém světě v měsících, které v …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS