TRITON Restaurant

Hotel Adria

Skrytý unikát Václavského náměstí – krápníková jeskyně přímo v centru Prahy. Jako byste se ocitli v jiném světě.

TRITON Restaurant má pro každého přichystaný nezapomenutelný zážitek – genius loci prostoru z roku 1912, originalita původního secesního interiéru, tradice špičkové gastronomie, antický příběh v sochách všude kolem vás.

Hosté se do TRITON Restaurantu rádi vracejí nejen kvůli nenapodobitelné atmosféře krápníkové jeskyně, ale i pro skvostnou gurmánskou kuchyni.

Každý si v TRITON Restaurantu najde to své. Jedinečné prostory a osobitá atmosféra jsou ideální nejen pro romantickou večeři ve dvou, ale i k pořádání soukromých oslav i obchodních jednání.

Přijďte se přesvědčit o tom, že duch místa je nesdělitelný.

TRITON Restaurant

Václavské nám. 26
110 00 Praha 1

Tel.: +420.221 081 218
Fax: +420.221 081 300
E-mail: info@tritonrestaurant.cz
GPS: N50º 4' 58.08" – E14º 25' 31.91"

Otevřeno: denně 11:30 – 23:00

Šéfkuchař doporučuje:

Koktejl z jahod, fenyklu a krevetek

Osvěžující, lehce pikantní letní předkrm

Koktejl z jahod, fenyklu a krevetek

Suroviny:

1×ks fenyklu, 0,1dcl čerstvé pomerančové šťávy, 1× PL lžíce medu, …

Pokračování

Jahodová marmeláda s mátou

LETNÍ ZAVAŘOVÁNÍ

Jahodová marmeláda

Suroviny

1kg jahod, 500g cukru, 1ks želírovacího prostředku, 1ks citron, máta

Postup

Jahody omyjeme a odstraníme stopky. 2/3 jahod …

Pokračování

Aktuálně

Červený Rybíz - léto na zahradě

Od července až do srpna sbíráme na zahradě malé červené plody z kterých si můžeme si z vyrobit koláče, zavařit do kompotu, …

10. srpen - den sv. Vavřince patrona kuchařů a cukrářů

Prý se narodil někdy kolem roku 230 n. l. ve Španělsku. Patřil a patří mezi nejuctívanější světce celého světa hned po Petrovi a Pavlovi. Historie …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS