TRITON Restaurant

Hotel Adria

Skrytý unikát Václavského náměstí – krápníková jeskyně přímo v centru Prahy. Jako byste se ocitli v jiném světě.

TRITON Restaurant má pro každého přichystaný nezapomenutelný zážitek – genius loci prostoru z roku 1912, originalita původního secesního interiéru, tradice špičkové gastronomie, antický příběh v sochách všude kolem vás.

Hosté se do TRITON Restaurantu rádi vracejí nejen kvůli nenapodobitelné atmosféře krápníkové jeskyně, ale i pro skvostnou gurmánskou kuchyni.

Každý si v TRITON Restaurantu najde to své. Jedinečné prostory a osobitá atmosféra jsou ideální nejen pro romantickou večeři ve dvou, ale i k pořádání soukromých oslav i obchodních jednání.

Přijďte se přesvědčit o tom, že duch místa je nesdělitelný.

TRITON Restaurant

Václavské nám. 26
110 00 Praha 1

Tel.: +420.221 081 218
Fax: +420.221 081 300
E-mail: info@tritonrestaurant.cz
GPS: N50º 4' 58.08" – E14º 25' 31.91"

Otevřeno: denně 11:30 – 23:00

Šéfkuchař doporučuje:

Salát Nicosie

Letní salát v nové úpravě

Salát Nicosie

Suroviny:

3 x ks vejce, 6× ks malých brambor, 100 g čerstvých fazolek, 1ks salát nebo podobné množství mixovaných …

Pokračování

Jarní salát

chřest, zelenina, klíčky

Jarní salát

Zeleninový salát s kousky chřestu a bylinek spolu s rozpečenou bagetu.

Suroviny svazek ředkviček, svazek rukoly, 2ks chřest, červená paprika, 1× kedlubna, …

Pokračování

Aktuálně

Jak uvařit chřest

Bílý chřest oloupeme od hlavičky směrem dolu a svážeme znovu provázkem a spaříme ve vroucí osolené vodě, do které jsme přidali šťávu z citrónu, bílé …

Rebarborový koláč

Rebarbora – jeden z prvních jarních zdrojů vitamínů a osvěžení.Zelenina, která se používá k desertům a skvělím koláčům.

Suroviny

Těsto: 100 g změklého másla, 200 g hladké …

Archiv aktualit

Tvorba webových stránek: Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS