11.04.2012
Dvě půlky …
11.04.2012
Telecí hlava (včetně kůže) se zbaví chlupů tím způsobem, že roztlučenou …
11.04.2012
Na jaře bývají mladé smrže i špargl; obojí čistě …
11.04.2012
Trhneme a rozpůlíme okouna, vybéřeme kosti, rokrájíme jej, kůži svlékneme, kusy masa vyslaníme a osolíme. Dáme na rendlík …
06.04.2012
Vezmi odleželý ocas z dobře krmeného vola, očisť jej dobře a …
14.04.2012
Česká kuchyně je častokrát
ve vztahu k evropské gastronomii prezentována jako spíše okrajový úkaz.
Jako dávno přežilá a nikam nesměřující „slepá forma kdysi
prosperujícího oboru. Tak tomu …
Přípravou na masopust býval čtvrtek před masopustní nedělí, nazývaný „tučný čtvrtek“ či „tučňák“. Panovalo přesvědčení, že v tento den má člověk jíst a pít co …
Rafinované sladkosti a květina pro dámu a jsou ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Receptůry dezertů Vás rády inspirují.
© 2012 Michal Novák, e-mail: info@chefmichalnovak.cz
Tvorba webových stránek:
Creative Vision s.r.o.
Redakční systém 4site CMS